Forum grada Sinja
http://forum.sinj.com.hr/

Internacjonalna kuhinja
http://forum.sinj.com.hr/viewtopic.php?f=18&t=2083
Stranica: 2/2.

Autor/ica:  dena kogo [ 27. 01. 2007, 8:03 ]
Naslov: 

slika
Ovako, ka, Italijani suše hobotnicu, ali odma van mogu reć da je ovo šminka, jer nesmi se to radit na suncu, a zamisli ko pere stolnjake, a mi dođemo i sidemo, a ono muve... :lol: :lol: :lol:

Autor/ica:  vrtlarka [ 02. 05. 2007, 21:26 ]
Naslov: 

[img=http://img106.imageshack.us/img106/6015/dsc05060qc5.th.jpg]

:lol: 8)

Autor/ica:  alien-extreme [ 15. 11. 2007, 2:23 ]
Naslov: 

eo me opet slika

Autor/ica:  alien-extreme [ 15. 11. 2007, 2:26 ]
Naslov: 

slika

Autor/ica:  alien-extreme [ 15. 11. 2007, 2:29 ]
Naslov: 

slika

Autor/ica:  alien-extreme [ 15. 11. 2007, 2:30 ]
Naslov: 

slika

Autor/ica:  alien-extreme [ 15. 11. 2007, 2:30 ]
Naslov: 

slika

Autor/ica:  alien-extreme [ 15. 11. 2007, 2:33 ]
Naslov: 

slika
sorry svima na kvaliteti slika slikane su mobitelom

Autor/ica:  dalmatino.de [ 15. 11. 2007, 8:54 ]
Naslov: 

nije moja slika, ali van je po mom misljenju najbolje sta njemacka kuzina nudi:

Fleisch- ili Leberkäse
slika

Autor/ica:  kamičak [ 15. 11. 2007, 13:07 ]
Naslov: 

za Aliena:
To ti jidi, a ja bi rađe ono šta Dena Kogo nudi

za Dalmatina:
Daj mi majke ti reci od čega se radi taj leberkeze

Autor/ica:  alien-extreme [ 16. 11. 2007, 0:42 ]
Naslov: 

kamičak je napisao/la:
za Aliena:
To ti jidi, a ja bi rađe ono šta Dena Kogo nudi
a ti svejedno nemos ovo ni platit pa onda i nemos jist

kamičak je napisao/la:
za Dalmatina:
Daj mi majke ti reci od čega se radi taj leberkeze
od jetre isto ko i pasteta to mos jist 2,30 eura kilo

Autor/ica:  kamičak [ 16. 11. 2007, 9:00 ]
Naslov: 

:lol: Od toga na tin ogledalima je najskuplje cviće, a ja cviće ne jiden fala :lol: Više vridi po Deninih gradela nego 20 m kvadratnih toga cvića. :lol: A štaš o ukusima se ne raspravlja :wink:
Taj leberkeze ne bi pojio da mi je za umrit.

Autor/ica:  Sofia [ 16. 11. 2007, 13:14 ]
Naslov: 

alien-extreme je napisao/la:
kamičak je napisao/la:
za Dalmatina:
Daj mi majke ti reci od čega se radi taj leberkeze
od jetre isto ko i pasteta to mos jist 2,30 eura kilo


Sorry, krivo. Iako se zove Leberkäse (Leber = jetra, Käse = sir), Leberkäse sadrzi samo malo jetre ili cak nimalo, a sir je zato sta ima oblik sira. Radi se od svinjetine i govedine i malo zacina.

Izgleda gore nego sta mu je ukus, ali ja ga dobrovoljno isto ne bi pojila.

Ima Njemacka i boljih stvari, npr. Obazda (sir za mazanje na bayerski nacin). To je nesto savrseno.

Autor/ica:  zupnik [ 16. 11. 2007, 14:18 ]
Naslov: 

Sofia je napisao/la:

Ima Njemacka i boljih stvari, npr. Obazda (sir za mazanje na bayerski nacin). To je nesto savrseno.


uuu,to sam lapao u minhenu.veri najs.

Autor/ica:  alien-extreme [ 17. 11. 2007, 2:27 ]
Naslov: 

Sofia je napisao/la:
alien-extreme je napisao/la:
kamičak je napisao/la:
za Dalmatina:
Daj mi majke ti reci od čega se radi taj leberkeze
od jetre isto ko i pasteta to mos jist 2,30 eura kilo


Sorry, krivo. Iako se zove Leberkäse (Leber = jetra, Käse = sir), Leberkäse sadrzi samo malo jetre ili cak nimalo, a sir je zato sta ima oblik sira. Radi se od svinjetine i govedine i malo zacina.

Izgleda gore nego sta mu je ukus, ali ja ga dobrovoljno isto ne bi pojila.

Ima Njemacka i boljih stvari, npr. Obazda (sir za mazanje na bayerski nacin). To je nesto savrseno.
sorry glavni sastav jetra. bar san ga napravio vise nego si ti vidila

Autor/ica:  Sofia [ 17. 11. 2007, 3:38 ]
Naslov: 

alien-extreme je napisao/la:
sorry glavni sastav jetra. bar san ga napravio vise nego si ti vidila


Ja znam za bayerski u kojem uopce nema jetre. A za one druge sam cula da imaju oko 5-10%. Jesi ti to stvarno radio samo od jetre?

Autor/ica:  alien-extreme [ 17. 11. 2007, 23:58 ]
Naslov: 

Sofia je napisao/la:
alien-extreme je napisao/la:
sorry glavni sastav jetra. bar san ga napravio vise nego si ti vidila


Ja znam za bayerski u kojem uopce nema jetre. A za one druge sam cula da imaju oko 5-10%. Jesi ti to stvarno radio samo od jetre?
ovi sta mi radimo ode triba ti za kilo gotovog leberkase oko 650g mljevene jetre o0d toga 400g kalb a 250g schweine sliicno je leberknödl-ama samo sta se koristim kozicama od rumpsteka za napravit ucvrscivac. malo je komplicirano ali je super. imas recept u feinsmecker zeitung izdanje 6/2006

Stranica: 2/2. Vremenska zona: UTC + 01:00
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/