Forum grada Sinja http://forum.sinj.com.hr/ |
|
Internacjonalna kuhinja http://forum.sinj.com.hr/viewtopic.php?f=18&t=2083 |
Stranica: 2/2. |
Autor/ica: | dena kogo [ 27. 01. 2007, 8:03 ] |
Naslov: | |
![]() Ovako, ka, Italijani suše hobotnicu, ali odma van mogu reć da je ovo šminka, jer nesmi se to radit na suncu, a zamisli ko pere stolnjake, a mi dođemo i sidemo, a ono muve... ![]() ![]() ![]() |
Autor/ica: | vrtlarka [ 02. 05. 2007, 21:26 ] |
Naslov: | |
[img=http://img106.imageshack.us/img106/6015/dsc05060qc5.th.jpg] ![]() ![]() |
Autor/ica: | alien-extreme [ 15. 11. 2007, 2:23 ] |
Naslov: | |
eo me opet ![]() |
Autor/ica: | alien-extreme [ 15. 11. 2007, 2:26 ] |
Naslov: | |
![]() |
Autor/ica: | alien-extreme [ 15. 11. 2007, 2:29 ] |
Naslov: | |
![]() |
Autor/ica: | alien-extreme [ 15. 11. 2007, 2:30 ] |
Naslov: | |
![]() |
Autor/ica: | alien-extreme [ 15. 11. 2007, 2:30 ] |
Naslov: | |
![]() |
Autor/ica: | alien-extreme [ 15. 11. 2007, 2:33 ] |
Naslov: | |
![]() sorry svima na kvaliteti slika slikane su mobitelom |
Autor/ica: | dalmatino.de [ 15. 11. 2007, 8:54 ] |
Naslov: | |
nije moja slika, ali van je po mom misljenju najbolje sta njemacka kuzina nudi: Fleisch- ili Leberkäse ![]() |
Autor/ica: | kamičak [ 15. 11. 2007, 13:07 ] |
Naslov: | |
za Aliena: To ti jidi, a ja bi rađe ono šta Dena Kogo nudi za Dalmatina: Daj mi majke ti reci od čega se radi taj leberkeze |
Autor/ica: | alien-extreme [ 16. 11. 2007, 0:42 ] |
Naslov: | |
kamičak je napisao/la: za Aliena: To ti jidi, a ja bi rađe ono šta Dena Kogo nudi kamičak je napisao/la: za Dalmatina: Daj mi majke ti reci od čega se radi taj leberkeze |
Autor/ica: | kamičak [ 16. 11. 2007, 9:00 ] |
Naslov: | |
![]() ![]() ![]() ![]() Taj leberkeze ne bi pojio da mi je za umrit. |
Autor/ica: | Sofia [ 16. 11. 2007, 13:14 ] |
Naslov: | |
alien-extreme je napisao/la: kamičak je napisao/la: za Dalmatina: Daj mi majke ti reci od čega se radi taj leberkeze Sorry, krivo. Iako se zove Leberkäse (Leber = jetra, Käse = sir), Leberkäse sadrzi samo malo jetre ili cak nimalo, a sir je zato sta ima oblik sira. Radi se od svinjetine i govedine i malo zacina. Izgleda gore nego sta mu je ukus, ali ja ga dobrovoljno isto ne bi pojila. Ima Njemacka i boljih stvari, npr. Obazda (sir za mazanje na bayerski nacin). To je nesto savrseno. |
Autor/ica: | zupnik [ 16. 11. 2007, 14:18 ] |
Naslov: | |
Sofia je napisao/la: Ima Njemacka i boljih stvari, npr. Obazda (sir za mazanje na bayerski nacin). To je nesto savrseno. uuu,to sam lapao u minhenu.veri najs. |
Autor/ica: | alien-extreme [ 17. 11. 2007, 2:27 ] |
Naslov: | |
Sofia je napisao/la: alien-extreme je napisao/la: kamičak je napisao/la: za Dalmatina: Daj mi majke ti reci od čega se radi taj leberkeze Sorry, krivo. Iako se zove Leberkäse (Leber = jetra, Käse = sir), Leberkäse sadrzi samo malo jetre ili cak nimalo, a sir je zato sta ima oblik sira. Radi se od svinjetine i govedine i malo zacina. Izgleda gore nego sta mu je ukus, ali ja ga dobrovoljno isto ne bi pojila. Ima Njemacka i boljih stvari, npr. Obazda (sir za mazanje na bayerski nacin). To je nesto savrseno. |
Autor/ica: | Sofia [ 17. 11. 2007, 3:38 ] |
Naslov: | |
alien-extreme je napisao/la: sorry glavni sastav jetra. bar san ga napravio vise nego si ti vidila Ja znam za bayerski u kojem uopce nema jetre. A za one druge sam cula da imaju oko 5-10%. Jesi ti to stvarno radio samo od jetre? |
Autor/ica: | alien-extreme [ 17. 11. 2007, 23:58 ] |
Naslov: | |
Sofia je napisao/la: alien-extreme je napisao/la: sorry glavni sastav jetra. bar san ga napravio vise nego si ti vidila Ja znam za bayerski u kojem uopce nema jetre. A za one druge sam cula da imaju oko 5-10%. Jesi ti to stvarno radio samo od jetre? |
Stranica: 2/2. | Vremenska zona: UTC + 01:00 |
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group http://www.phpbb.com/ |