|
|
Sada je: 10. 09. 2010, 18:23.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 12 post(ov)a ] |
|
Nešto za ubijanje dosade...
| Autor/ica |
Poruka |
|
slatkica
|
 Nešto za ubijanje dosade...
_________________ "Žene su te koje biraju i odabiru,a muškarci oni koji se "kočopere" pred ženama i žive u zabludi da su oni odabrali" Izjava bakice iz mog susjedstva..
|
| 30. 07. 2010, 22:27 |
|
 |
|
Don Kihote
čoban
Pridružen/a: 20. 01. 2007, 11:03 Postovi: 7015 Lokacija: herceg novi-ulica palih đaka
|
 Re: Nešto za ubijanje dosade...
dikan radeljak
_________________ Ja nemam nigdi nikoga Al moja priča prosta je: Štogod ih manje zavoleš, menje ti njih nedostaje I nisam kadar švindlati za sobom skele paliti Da silom steknem nekog kom ću faliti
|
| 31. 07. 2010, 9:23 |
|
 |
|
zupnik
|
ajme nisan to odavno.al nekoc davno je najzastupljenija bila pamela anderson.jos uvijek je volim.
_________________ too strange to live,too rare to die.
|
| 31. 07. 2010, 11:56 |
|
 |
|
slatkica
|
Mene slike nešto i ne privlače,niti posebno uzbuđuju,više me privuče osoba koju vidim,čujem,osjetim miris (uh,postoje par muških mirisa koji su uistinu pravi opijum,uvijek ih muškarcima preporučam),najviše me privuče pogled,osmijeh,to je nešto što me u sekundi uzbudi,ono gledamo se,pričamo,hebemo jedno drugo pogledom,no ipak smo pristojni.  Imam par muških prijatelja,na njih nikada nisam mislila jer ih ne gledam na taj način.
_________________ "Žene su te koje biraju i odabiru,a muškarci oni koji se "kočopere" pred ženama i žive u zabludi da su oni odabrali" Izjava bakice iz mog susjedstva..
|
| 31. 07. 2010, 14:51 |
|
 |
|
slatkica
|
zupnik je napisao/la: ajme nisan to odavno.al nekoc davno je najzastupljenija bila pamela anderson.jos uvijek je volim. Dakle slike.. 
|
| 31. 07. 2010, 14:55 |
|
 |
|
slatkica
|
Don Kihote je napisao/la: dikan radeljak Nemoj da te ona fufa čuje.. 
|
| 31. 07. 2010, 14:55 |
|
 |
|
Don Kihote
čoban
Pridružen/a: 20. 01. 2007, 11:03 Postovi: 7015 Lokacija: herceg novi-ulica palih đaka
|
slatkica je napisao/la: Don Kihote je napisao/la: dikan radeljak Nemoj da te ona fufa čuje..  zamišljan ga na đeli jusiću, strast čista
_________________ Ja nemam nigdi nikoga Al moja priča prosta je: Štogod ih manje zavoleš, menje ti njih nedostaje I nisam kadar švindlati za sobom skele paliti Da silom steknem nekog kom ću faliti
|
| 31. 07. 2010, 16:54 |
|
 |
|
nostalgia
|
slatkica je napisao/la: Nema naše Choo da otvara teme i da me nasmijava svojom duhovitošću i šarmom pa je dosadno,no ajmo mi pokrenuti neku temu.  Hm,evo što mene interesira  , kada ste intimni sami sa sobom na koga mislite,da li su to uglavnom osobe koje ste upoznali,sa kojima pijete kavu,izlazite,djevojka vašeg prijatelja i sl...ili neke osobe iz novina koje nikada nećete upoznati?Ajmo da vas čujem.  ne mislim već odavno na nikog, već ili čitam ili gledam... silikonske plavuše u klinču i crnce pri dubokoj penetraciji... ovo mi je za na brzinu 
_________________ b.i.t.c.h.
|
| 06. 08. 2010, 8:25 |
|
 |
|
Don Kihote
čoban
|
nostalgia je napisao/la: slatkica je napisao/la: Nema naše Choo da otvara teme i da me nasmijava svojom duhovitošću i šarmom pa je dosadno,no ajmo mi pokrenuti neku temu.  Hm,evo što mene interesira  , kada ste intimni sami sa sobom na koga mislite,da li su to uglavnom osobe koje ste upoznali,sa kojima pijete kavu,izlazite,djevojka vašeg prijatelja i sl...ili neke osobe iz novina koje nikada nećete upoznati?Ajmo da vas čujem.  ne mislim već odavno na nikog, već ili čitam ili gledam... silikonske plavuše u klinču i crnce pri dubokoj penetraciji... ovo mi je za na brzinu  jesi mogla veći treš
|
| 06. 08. 2010, 13:54 |
|
 |
|
nostalgia
|
Don Kihote je napisao/la: nostalgia je napisao/la: slatkica je napisao/la: Nema naše Choo da otvara teme i da me nasmijava svojom duhovitošću i šarmom pa je dosadno,no ajmo mi pokrenuti neku temu.  Hm,evo što mene interesira  , kada ste intimni sami sa sobom na koga mislite,da li su to uglavnom osobe koje ste upoznali,sa kojima pijete kavu,izlazite,djevojka vašeg prijatelja i sl...ili neke osobe iz novina koje nikada nećete upoznati?Ajmo da vas čujem.  ne mislim već odavno na nikog, već ili čitam ili gledam... silikonske plavuše u klinču i crnce pri dubokoj penetraciji... ovo mi je za na brzinu  jesi mogla veći treš ne, nikako
_________________ b.i.t.c.h.
|
| 06. 08. 2010, 15:23 |
|
 |
|
Don Kihote
čoban
|
nostalgia je napisao/la: Don Kihote je napisao/la: nostalgia je napisao/la: slatkica je napisao/la: Nema naše Choo da otvara teme i da me nasmijava svojom duhovitošću i šarmom pa je dosadno,no ajmo mi pokrenuti neku temu.  Hm,evo što mene interesira  , kada ste intimni sami sa sobom na koga mislite,da li su to uglavnom osobe koje ste upoznali,sa kojima pijete kavu,izlazite,djevojka vašeg prijatelja i sl...ili neke osobe iz novina koje nikada nećete upoznati?Ajmo da vas čujem.  ne mislim već odavno na nikog, već ili čitam ili gledam... silikonske plavuše u klinču i crnce pri dubokoj penetraciji... ovo mi je za na brzinu  jesi mogla veći treš ne, nikako ja bricu
|
| 06. 08. 2010, 19:02 |
|
 |
|
slatkica
|
nostalgia je napisao/la: slatkica je napisao/la: Nema naše Choo da otvara teme i da me nasmijava svojom duhovitošću i šarmom pa je dosadno,no ajmo mi pokrenuti neku temu.  Hm,evo što mene interesira  , kada ste intimni sami sa sobom na koga mislite,da li su to uglavnom osobe koje ste upoznali,sa kojima pijete kavu,izlazite,djevojka vašeg prijatelja i sl...ili neke osobe iz novina koje nikada nećete upoznati?Ajmo da vas čujem.  ne mislim već odavno na nikog, već ili čitam ili gledam... silikonske plavuše u klinču i crnce pri dubokoj penetraciji... ovo mi je za na brzinu  Ovo sam tek sada vidjela,a vidi naše pohotne Forumašice. 
|
| 29. 08. 2010, 23:11 |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 12 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove.
|
|
 |