|
|
Sada je: 10. 09. 2010, 18:22.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 8 post(ov)a ] |
|
zdravlje - leukociti u mokraći
| Autor/ica |
Poruka |
|
jrendu12
|
 zdravlje - leukociti u mokraći
U biokemijskom laboratoriju utvrđeni su mi leukociti u mokraći u vrijednosti 4-6. Molim da mi pojasnite o čemu se radi i što bih trebao učiniti ( imam 58 godina ).
Najljepši pozdrav !!!
|
| 09. 01. 2010, 9:24 |
|
 |
|
Choubaka
|
 Re: zdravlje - leukociti u mokraći
Helo, ne znam da li ima ovdje neki doktor. Bilo bi ti bolje da pitas na forum.hr ili bas tvoga doktora
_________________ Ona : Reci mi nesto lijepo On : Nesto lijepo Ona :  On :
|
| 09. 01. 2010, 16:33 |
|
 |
|
zupnik
|
Choubaka je napisao/la: Helo, ne znam da li ima ovdje neki doktor. Bilo bi ti bolje da pitas na forum.hr ili bas tvoga doktora a biće čovik stavio na par foruma,sigurno nije samo na ovaj.tesko da ce se neko javit,imali smo jednog doktora,ali taj odavno nije ođe.
_________________ too strange to live,too rare to die.
|
| 09. 01. 2010, 18:57 |
|
 |
|
morpheus
Pridružen/a: 28. 03. 2008, 17:26 Postovi: 1640 Lokacija: bez stalnog mjesta boravka
|
evo pitala doktora u kući i ako san dobro shvatila imate uredan nalaz, ta vrijednost leukocita je u granicama normale. ali sve ovisi o drugim vrijednostima u nalazu. npr proteini ne smiju bit pozitivni itd.
svakako otiđite svom doktoru.
|
| 09. 01. 2010, 20:22 |
|
 |
|
seljo
Pridružen/a: 08. 04. 2005, 17:39 Postovi: 3674 Lokacija: Na čudnoj cesti, iza čudnih vrata...
|
možda je čovik previše doslovno svatio onu o pišanju krvi 
|
| 10. 01. 2010, 15:24 |
|
 |
|
litre
|
jrendu12 je napisao/la: U biokemijskom laboratoriju utvrđeni su mi leukociti u mokraći u vrijednosti 4-6. Molim da mi pojasnite o čemu se radi i što bih trebao učiniti ( imam 58 godina ).
Najljepši pozdrav !!! umri muški!!!
_________________ Da se zemlja vrti 30 puta brže, imali bi plaću svaki dan, a žene bi iskrvarile
Zadnja izmjena: litre; 15. 01. 2010, 8:42; ukupno mijenjano 2 put/a.
|
| 14. 01. 2010, 19:59 |
|
 |
|
zupnik
|
litre je napisao/la: jrendu12 je napisao/la: U biokemijskom laboratoriju utvrđeni su mi leukociti u mokraći u vrijednosti 4-6. Molim da mi pojasnite o čemu se radi i što bih trebao učiniti ( imam 58 godina ).
Najljepši pozdrav !!! umri muški!!! hahahahah,ludjace!!!
_________________ too strange to live,too rare to die.
|
| 14. 01. 2010, 20:19 |
|
 |
|
litre
|
čiča nije tebi ništa.....
Evaluacija vašeg unosa Vašeg unosa: 6 leukociti / uL Njihova vrijednost leži u normalnom rasponu.
Norm vrijednosti standardne vrijednosti za taj parametar je za muškarce i žene u više od 10 WBC / uL. Klasifikacija urina Med Primjedbe određivanje leukocita (bijelih krvnih stanica) u mokraći se koristi za probir na upalu u bubrega i mokraćnog sustava. Oni su sve više se izlučuje u urinu, upale tih područja u tijelu. Ako otkrivene su leukociti u urinu, liječnici govore o tzv leucocyturia. Kod ekstremno visokih bijelih krvnih stanica točke za urin svibanj imati mutan do gnojan mliječnog izgleda. Bijele krvne stanice su dio obrane organizma. Oni su gornje skupine stanica, kao što su limfociti, granulociti, monociti i drugi. Oni su podigli uz upalne odgovore i raka, ali je smanjen u koštane srži od ozljede ili infekcije virusima. Mogući uzroci smanjenja vrijednosti None at svi je do 10 leukocita u urinu zdrave moguće. Mogući uzroci povišene razine pijelonefritisa u upale mokraćnog sustava (uretritis, cistitis) glomerulonefritis uzrokovan lijekovima (npr., phenacetin, acetilsalicilna kiselina) moguće posljedice trajno ponižen Ništa na svim razinama mora i do 10 leukocita u urinu zdravih bez bolesti vrijednosti. mogućim posljedicama trajno povišena razina Trajno povišena razina su indikativni upale u bubrega i mokraćnih putova.
daj sad da ti i babu skanišem !
_________________ Da se zemlja vrti 30 puta brže, imali bi plaću svaki dan, a žene bi iskrvarile
|
| 15. 01. 2010, 8:43 |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 8 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove.
|
|
 |