|
|
Sada je: 10. 09. 2010, 18:19.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
warmen
Pridružen/a: 29. 07. 2004, 23:25 Postovi: 260 Lokacija: mystic circles
|
1. kolegici iz 7c uhvaćenoj na djelu dok je pisala grafite po školi povodom odlaska u popravni dom kolege šalju pozdrav uz pismu Đasmina Starwarsa-"Neka je šarala"
2. dragom unuku koji se deklarirao kao Gay,baka poručuje da razmisli dobro o opredjeljenju uz pismu Jasmine Zvjezdane Ratnice - "Nemoj se udavati"
_________________ je da san glup,al san zato ružan
|
| 26. 07. 2007, 23:05 |
|
 |
|
Gluove
Bog i batina
Pridružen/a: 07. 02. 2007, 19:47 Postovi: 3371 Lokacija: Glavice
|
. Pokojnoj baki izgoreloj u pozaru zelimo pokoj vecni uz pesmu "Sve jos mirise na nju".
2. Punici koja je na moru sve najbolje s pijesmom: DA MI JE BITI MORSKI PAS!!!
3. U kafani pevacica peva: "Imam jednu želju!" Tek se zacu glas: "Da te xxx u nedelju!" A pjevacica ce: MUZIKA STOP! Dajte onu "Jedva cekam da nedelja dode!"
4. Pedofil se kaje zbog pocinjenih dela i peva svojim zrtvama pesmu od Harisa Dzonovica: ZAVOLEH TE LUDO, CINI MI SE OD RODJENJA!
5. Baka i deda iz sela Besnog Foka zele srecan prvi rodjendan svome unuku sa zeljom da pozivi jos toliko.
6. Brat sestri cestita 13. rodjendan uz pesmu "PRVI SAM TE LJUBIO NA TRAVI".
7. Mojoj ženi koja se vratila iz ludnice: "Ostala si uvijek ista".
8. Zetu ginekologu srecan 100-ti abortus uz pesmu "GDE TI JE DUSA".
9. Svom dragom ratnom drugu zelim brz prelazak preko minskog polja pesmom UCINI BAR JEDAN POGRESAN KORAK.

| 27. 07. 2007, 7:23 |
|
 |
|
theavenger89
Pridružen/a: 21. 08. 2007, 10:55 Postovi: 1329 Lokacija: Negdi oko stare tripalove vile
|
niste normalni majke mi
_________________ Yummy, Yummy, Yummy, I Got Love In My Tummy, And It Feels Like I'm Lovi'n You ( Homer pod tušem )
e sad san kul
|
| 25. 08. 2007, 11:29 |
|
 |
|
Nemo
Pridružen/a: 25. 04. 2006, 17:20 Postovi: 401 Lokacija: Zemlja Otpisanih
|
theavenger89 je napisao/la: niste normalni majke mi

_________________ Sivi sokole, prijatelju stari,
Daj mi krila, sokole da preletim planine.
Visoka je planina, nebo iznad nje,
A na nebu sivi soko, gleda na mene.
|
| 25. 08. 2007, 11:50 |
|
 |
|
Highlander
... i čovik i beštija ...
Pridružen/a: 16. 08. 2007, 13:03 Postovi: 5102 Lokacija: Glavice
|
 Re:
_________________ ... ili jesi ili nisi ... Th 1950 ...
|
| 30. 07. 2010, 19:12 |
|
 |
|
Don Kihote
čoban
Pridružen/a: 20. 01. 2007, 11:03 Postovi: 7015 Lokacija: herceg novi-ulica palih đaka
|
 Re: Želje
služan na hit radiju vijesti, izgorilo u trilju pola kuće, i odma song - ugasi me
_________________ Ja nemam nigdi nikoga Al moja priča prosta je: Štogod ih manje zavoleš, menje ti njih nedostaje I nisam kadar švindlati za sobom skele paliti Da silom steknem nekog kom ću faliti
|
| 31. 07. 2010, 9:27 |
|
 |
|
zupnik
|
isto na tadasnjem radijo sinju prije nekih 10 godina:
"mojoj seki koja se udaje sve najbolje uz pjesmu fell in love with an alien."
_________________ too strange to live,too rare to die.
|
| 31. 07. 2010, 11:58 |
|
 |
|
Highlander
|
... isto sa tadasnje radio sinja ... dragoj nećakinji sve najbolje, bal bla bla .... uz pjesmu "Mirko Norac kukavica nije " .... 
|
| 31. 07. 2010, 12:02 |
|
 |
|
zupnik
|
Highlander je napisao/la: ... isto sa tadasnje radio sinja ... dragoj nećakinji sve najbolje, bal bla bla .... uz pjesmu "Mirko Norac kukavica nije " ....  haha,ova mi je jos jaca!
|
| 31. 07. 2010, 12:05 |
|
 |
|
Kikos
|
Ili kad Župa na pirevima svira 'Ako su to bile samo laži' i one nevjerničke Zečićeve 
_________________ Ubijmo sve predrasude i tabue!
http://myspace.com/bandmort http://www.suksinj.net
|
| 02. 08. 2010, 12:55 |
|
 |
|
zupnik
|
Kikos je napisao/la: Ili kad Župa na pirevima svira 'Ako su to bile samo laži' i one nevjerničke Zečićeve  ajme nisan ovu prvu odavnijeh,sad cu je opet ubacit u repertojar.i zeku san uglavnom odjeba,sada sviran samo cajke u grunge verziji i hip hop.
|
| 02. 08. 2010, 12:59 |
|
 |
|
Highlander
|
Kikos je napisao/la: Ili kad Župa na pirevima svira 'Ako su to bile samo laži' i one nevjerničke Zečićeve  .. one za kidat zile ... ha ha ha ... pas mater ... ubit zaklat sve redon .... te privarila, ostavila ... ajme .... .. ali ljudi, nema mi debilnije stvari na pirevima , nego kad se ide po mladu pa onda isprid vrata krene "izađi mala "  ... ajme dlaka mi se diže od toga .... brrrrrrrrrrrr ... zadnje san bio na Gljevu prije misec dana ... al cin su oni poceli na balkonu, ja san formira radnu skupinu i zapiva odozdo i to klapsku, radi visih tonova, da ne cujen nista ... 
|
| 02. 08. 2010, 13:01 |
|
 |
|
slatkica
|
Highlander je napisao/la: Kikos je napisao/la: Ili kad Župa na pirevima svira 'Ako su to bile samo laži' i one nevjerničke Zečićeve  .. one za kidat zile ... ha ha ha ... pas mater ... ubit zaklat sve redon .... te privarila, ostavila ... ajme .... .. ali ljudi, nema mi debilnije stvari na pirevima , nego kad se ide po mladu pa onda isprid vrata krene "izađi mala "  ... ajme dlaka mi se diže od toga .... brrrrrrrrrrrr ... zadnje san bio na Gljevu prije misec dana ... al cin su oni poceli na balkonu, ja san formira radnu skupinu i zapiva odozdo i to klapsku, radi visih tonova, da ne cujen nista ...  I ja ne podnosim tu Izađi mala...  A pjesme od Zeke ne volim  ,volim Bebeka,on ima par pravih stvari..
_________________ "Žene su te koje biraju i odabiru,a muškarci oni koji se "kočopere" pred ženama i žive u zabludi da su oni odabrali" Izjava bakice iz mog susjedstva..
|
| 02. 08. 2010, 22:33 |
|
 |
|
slatkica
|
Kikos je napisao/la: Ili kad Župa na pirevima svira 'Ako su to bile samo laži' i one nevjerničke Zečićeve  Optimističan momak. 
_________________ "Žene su te koje biraju i odabiru,a muškarci oni koji se "kočopere" pred ženama i žive u zabludi da su oni odabrali" Izjava bakice iz mog susjedstva..
|
| 02. 08. 2010, 22:34 |
|
 |
|
Don Kihote
čoban
Pridružen/a: 20. 01. 2007, 11:03 Postovi: 7015 Lokacija: herceg novi-ulica palih đaka
|
nisan bio dugo na piru pa mi se ta i svidila
_________________ Ja nemam nigdi nikoga Al moja priča prosta je: Štogod ih manje zavoleš, menje ti njih nedostaje I nisam kadar švindlati za sobom skele paliti Da silom steknem nekog kom ću faliti
|
| 02. 08. 2010, 23:55 |
|
 |
|
Kikos
|
Highlander je napisao/la: Kikos je napisao/la: Ili kad Župa na pirevima svira 'Ako su to bile samo laži' i one nevjerničke Zečićeve  .. one za kidat zile ... ha ha ha ... pas mater ... ubit zaklat sve redon .... te privarila, ostavila ... ajme .... .. ali ljudi, nema mi debilnije stvari na pirevima , nego kad se ide po mladu pa onda isprid vrata krene "izađi mala "  ... ajme dlaka mi se diže od toga .... brrrrrrrrrrrr ... zadnje san bio na Gljevu prije misec dana ... al cin su oni poceli na balkonu, ja san formira radnu skupinu i zapiva odozdo i to klapsku, radi visih tonova, da ne cujen nista ...  To smo bili na istom piru?
|
| 03. 08. 2010, 12:23 |
|
 |
|
Highlander
|
Kikos je napisao/la: Highlander je napisao/la: Kikos je napisao/la: Ili kad Župa na pirevima svira 'Ako su to bile samo laži' i one nevjerničke Zečićeve  .. one za kidat zile ... ha ha ha ... pas mater ... ubit zaklat sve redon .... te privarila, ostavila ... ajme .... .. ali ljudi, nema mi debilnije stvari na pirevima , nego kad se ide po mladu pa onda isprid vrata krene "izađi mala "  ... ajme dlaka mi se diže od toga .... brrrrrrrrrrrr ... zadnje san bio na Gljevu prije misec dana ... al cin su oni poceli na balkonu, ja san formira radnu skupinu i zapiva odozdo i to klapsku, radi visih tonova, da ne cujen nista ...  To smo bili na istom piru? ... more i bit ... sa ove slike te ne pripoznajen ... bar ove sta imas na avataru ... ako je pir bio u junaka, onda je to to ... 
|
| 03. 08. 2010, 12:33 |
|
 |
|
Kikos
|
A jbg, mora san se malo obrijat i počešljat. Ne pripoznajen ni ja tebe s tvog avatara  Je u Junaka je bio
|
| 04. 08. 2010, 8:49 |
|
 |
|
Highlander
|
Kikos je napisao/la: A jbg, mora san se malo obrijat i počešljat. Ne pripoznajen ni ja tebe s tvog avatara  Je u Junaka je bio ... a kako ces me i pripoznat ... nisan ima veštu ka na slici ... 
|
| 04. 08. 2010, 10:28 |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove.
|
|
 |