Sada je: 10. 09. 2010, 18:41.

Započni novu temu Odgovori  [ 44 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća
S.A.R.S. 2010 
Autor/ica Poruka

Post Re: S.A.R.S. 2010
gluvi se ne javlja, evo jednog prijedloga plakata

slika

Uploaded with ImageShack.us

11. 07. 2010, 7:08
Profil Web stranica

Warmene, Gluove je poslao plakat na službeni kontakt udruge i ja sam mu se zahvali na trudu i incijativi, ali mislim da je ovaj plakat iz SKUP-ove vlastite izrade primjereniji za SARS. Gluove, fala još jedan put!

12. 07. 2010, 18:12

znan, posla je onaj rozi s gitaron, ali ja san mu reka da popravi nešto, ali eto neznan šta je na kraju bilo s tin momkon i tin plakaton i kako je njegova sudbina završila, ima pet dana san mu reka da to popravi i od tad mi se više nije nikad javio

12. 07. 2010, 21:25
Profil Web stranica
... i čovik i beštija ...

... pa dajte ljudi .. di su dojmovi, recenzije .... oce neko dat neki izvjestaj ... od zupnika ne ocekujemo, jer je ranije izjavio da je bio neuracunljiv ... he he ... :highlander:

slika

28. 07. 2010, 18:41
Profil Web stranica

Highlander je napisao/la:
... pa dajte ljudi .. di su dojmovi, recenzije .... oce neko dat neki izvjestaj ... od zupnika ne ocekujemo, jer je ranije izjavio da je bio neuracunljiv ... he he ... :highlander:

ne ne,ja sam se unakazio prid odlazak.daklem,prvu noc je sve stimalo - bilo je puno svita,puno lose ali jeftine pive,odlicna organizacija i pristojan zvuk.

slika

28. 07. 2010, 21:46

sve 5 brale

na dubiozi je oboren rekord posjećenosti, čini mi se

u sub domaći salauk, pa nenormalni dječaci

jedan od događaja koji sinj malo izdiže iz zadnje rupetine u državi

28. 07. 2010, 22:09
Profil Web stranica

:lol2: :lol2: :lol2:

29. 07. 2010, 15:17
Profil Web stranica

seljo je napisao/la:

hahahaha,dražen as!!!

mogu oni kenjat sta oce,al ne radi se tonska tako...triba tu iskustva i boljih glazbala,j.e.b.a.t ga.

slika

29. 07. 2010, 19:54

ovo nije dražen, ovo je onaj lik šta je bio s njin, evo vamo ima nešto slika, nešto na naslovnici, nešto na forumu
http://www.google.hr/url?sa=t&source=we ... xhhdFkrXaA

Inače je bilo odlično, petak najbolji dan sarsa ikad, prodano oko 750 ulaznica, još šta je bilo ekipe unutra, nas 20-tak u organizaciji, pa bendovi, nešto šta smo podilili ulaznice, pa oni šta su došli poslje, u jednom trenutku je bilo priko 1000 ljudi. Kažu neki da košarkaško nije nikad bilo punije od kad se rade svirke.
Subota po posjećenosti očekivano slabija, prodano malo više od 400 ulaznica, sve skupa oko 500 ljudi.

Bendovi su naravno prizadovoljni, ovi iz Fathera kažu da in se slika o Sinju totalno prominila, mislili su da je ovo neka primitivna sredina, ali kad su vidili da na 500m2 ima 1000 ljudi i niti jedan incident, pa kad su malo prošetali po gradu i vidili da je ovaj grad u stvari skroz suprotno od onoga šta su vidili po medijima iznenadili su se.

Ovi iz tehničke greške kažu da su već čuli od ekipe iz Postolar trippera i Rising Dreama sve najbolje o nama u organizaciji i o samom gradu ali da je bilo i bolje od onoga šta su čuli.

Tonac, koji je vamo već drugu godinu za redon kaže da di god dođe spomene kako je vamo organizacija na najvišem nivou.

Bit ovoga nije naravno sad falit same sebe, ali bitno je pokazat koliko radimo na promociji grada i promjene slike sinja ka neke primitivne sredine.
Opet je, osim nas članova udruge, u organizaciji sudjelovalo 10-tak mladih koji nisu članovi udruge, a koji su stvarno puno pomogli.
Naravno, svi koji misle da na bilo koji način mogu pomoć u organizaciji kulturnih događanja u buduće, mogu surađivat s nama, iznit svoje ideje, pa i postat članovi udruge.
S obziron na relativno velik broj događaja u organizaciji udruge (dan knjige, projekcije filmova, koncerti...), svaka pomoć, bio to fizički ili umni rad, ili financijska pomoć, sve nan je dobrodošlo.

Inače, svi koji sudjeluju u projektima, bili to članovi udruge ili ljudi sa strane, svi rade isključivo kao volonteri.
Svaki eventualni plus na računu se koristi za iduće projekte.
U program Dana Alke i Velike Gospe neki prijedlozi udruge nisu prošli u odboru za kulturu pa ćemo od prihoda sa s.a.r.s.-a financirat projekcije filmova, underground elektro fest i memorijal Branimiru Vugdeliji a od grada nećemo tražit novac.
Inače, o svemu vezano za udrugu informirajte se na našoj web stranici ili na profilu udruge na facebooku http://www.facebook.com/profile.php?id= ... ref=search

31. 07. 2010, 9:52
Profil Web stranica

jos jednom puna podrska i pohvale za trud!

slika

31. 07. 2010, 11:55

... svaka cast ljudi ... :palac:

slika

31. 07. 2010, 11:59
Profil Web stranica

zupnik je napisao/la:
seljo je napisao/la:

hahahaha,dražen as!!!

mogu oni kenjat sta oce,al ne radi se tonska tako...triba tu iskustva i boljih glazbala,j.e.b.a.t ga.

Upravo tako! Nije stage garaža! Al zanimljivo kako uvik sinjski bandovi najviše kukaju na zvuk i seru po toncu. Biće navikli na puno bolje! Ovi šta dođu iz drugi gradova, odrade svoje bez žuganja, ma kakav zvuk bio. Našima je uvik drugi kriv. Malo generaliziran, al ja san takav dojam steka. I da ne bude zabune, ne kažem ja da je zvuk bio savršen, bilo je problema, al ništa preozbiljno, osim kad je na Dječacima rikava jedan mikrofon, al ljudi lipo dilili dva mikrofona na njih tri. I pitan ja kasnije Danijela jel in to bio problem, a kaže on od prilike ovo "ma ne mislimo mi na to, trudimo se od onog šta imamo napravit nabolje šta možemo, zabavljamo se". A Čoksi (Salauk) hebe mater toncu na mikrofon, probija nogon monitor, a zvuk in je bio sasvin OK. I popne su onda tonac na stage, posluša svaki monitor, prikrsti se, odmane rukon i sađe s bine. :D A šta drugo.

02. 08. 2010, 8:53

Prvaš nisi u pravu... Zvuk prema vanka je bio za neku prolaznu dvojku, iman snimljeno na kameri. I za M.O.R.T. i za Father. I to nakon šta se Father štima uru vrimena na tonskoj i gitarist otiša do tonca, maka ga s miksete i sve naštima odlično. I onda kad su se popeli svirat, ovaj nije zna vratit postavke. Nama monitori nisu puštali ništa osim glasa, tako da san ja čuo bas gitaru, od bubnja fuš i pjevačev glas, a tako je bilo i zvrku sa suprotne strane.

A pretpostavljam da je slično bilo i Salauku.
Dubiozi je valja zvuk jer je doša njihov vlastiti tonac i naštima. I tu se vidi da nije do opreme već do tonca.

Do sad san uvik mislio da je Ćoso najgori tonac, al vidim da ima i gorih.
Za usporedbu ton s motopartyja u Kninu od prije misec dana od tonca koji radi na opremi iz kamenog doba, dva pojačala za gitaru od 15W i bas pojačalu od 30W je bio odličan. Jer zvuk može bit bojom loš, al ne smi bit da se jedno čuje, a drugo ne. I da se svirači na pozornici međusobno ne čuju

Još jedan dokaz je Gljevstock i genijalac Gen koji je na kantama od opreme napravio zvuk 100 puta bolji od ovog na S.A.R.S.-u, a evo ti još jedan dokaz kako je ozvučenje bilo 'dobro'

http://djecaci.net/kolumne/sinj-u-5-minuta/

Tako sljedeće godine razmislite kome ćete dat pustu lovu

http://myspace.com/bandmort
http://www.suksinj.net

02. 08. 2010, 12:49
Profil Web stranica

Kikos je napisao/la:
Prvaš nisi u pravu... Zvuk prema vanka je bio za neku prolaznu dvojku, iman snimljeno na kameri. I za M.O.R.T. i za Father. I to nakon šta se Father štima uru vrimena na tonskoj i gitarist otiša do tonca, maka ga s miksete i sve naštima odlično. I onda kad su se popeli svirat, ovaj nije zna vratit postavke. Nama monitori nisu puštali ništa osim glasa, tako da san ja čuo bas gitaru, od bubnja fuš i pjevačev glas, a tako je bilo i zvrku sa suprotne strane.

Dubiozi je valja zvuk jer je doša njihov vlastiti tonac i naštima. I tu se vidi da nije do opreme već do tonca.

Za usporedbu ton s motopartyja u Kninu od prije misec dana od tonca koji radi na opremi iz kamenog doba, dva pojačala za gitaru od 15W i bas pojačalu od 30W je bio odličan. Jer zvuk može bit bojom loš, al ne smi bit da se jedno čuje, a drugo ne. I da se svirači na pozornici međusobno ne čuju

Još jedan dokaz je Gljevstock i genijalac Gen koji je na kantama od opreme napravio zvuk 100 puta bolji od ovog na S.A.R.S.-u, a evo ti još jedan dokaz kako je ozvučenje bilo 'dobro'

bogami lipo ga pokenjali.

slika

02. 08. 2010, 12:58

... sad Ćoso trlja ruke ... konta, bit ce posla dogodine ... :lol4:

slika

02. 08. 2010, 13:03
Profil Web stranica

Kikos je napisao/la:

Ja se slažen da je zvuk moga bit bolji i da je bilo problema, al mislin da ste i se i vi ponašali totalno neprofesionalno. Vi se uglas derete, pojačaj ovo, pojačaj ono, daj u ovaj monitor svega, bubnjar ne čuje ništa, daj bubnjaru mozga i sl. Tako se tonska ne radi. Najprije se dogovorit međusobno, pa onda jedan po jedan. Svati ovo kao dobronamjernu kritiku, ili kako bilo, al stvarno nije ugodno bit u publici i slušat to. Triba to odradit kulerski a ne arlaukat.
Snimka na kameri kao dokaz? Ne bi reka, osim ako mikrofon na kameri nije barem od par sto eura.
Kikos je napisao/la:

Ne znan kako je bilo Salauku al im je zvuk vani bio savim OK. Čoksiju se svaka rič razumila, gitara jasna i žestoka, ritam sekcija "puna".
To šta je Dubiozin tonac njima naštima zvuk više znači da Dubioza zna kako želi zvučat, nego šta je to mudrost naštimat.
Jeste li vi uopće objasnili toncu kakav seting želite, il' ste očekivali da on iz ovih vaših smanji ovo, pojačaj ono pogodi šta vi želite.
Kikos je napisao/la:

Pustu lovu? :D
Da je udruzi para doveli bi sigurno top ozvučenje, i nadamo se da će tako sljedeće godine i bit. Ovaj tonac radi u pola cijene (nemojte me sada vatat za to jel u pola ili malo više od pola, uglavnom dosta jeftinije), i to nam je sudbina kad se nema love. Šta je alternativa tome, da se stavila karta 50 kn za Dubiozu onda bi svi kukali kako je puno, s čime se ja i slažen. Udruga niti ne želi stavljat komercijalne cijene karata jer želi da svima bude pristupačno. Ili da se nije dovela Dubiouzu pa za te pare doveli vrhunski razglas? Ja to ne bi.

Ova moja naklapanja nisu stav udruge SKUP već samo moj osobni. Ja sam i onako "spavajući član" udruge SKUP koji ne sudjeluje trenutno u opertivnim akcijama.

02. 08. 2010, 15:41

Očito ja i ti imamo drukčije uši... To šta je u pola cijene, opet ponavljam, znači da ima lošiju opremu i znači da je kvaliteta zvuka lošija, znači neke frenkvencije će malo brujat, rasvjeta će iritirat i publiku i bend i tako to. To se da tolerirat. Ali to da, opet se ponavljam, niti iz jednog monitora na pozornici ne izlazi ništa osim glasa, to se ne može dogodit, niti da se jedna gitara čuje, a druga ne (šta je nasriću kod nas uspio skužit i popravit nakon 5-6 pisama) i to dvi gitare i pojačala totalno različite, znači na poklapaju se boje zvuka.
Mi smo imali tonsku prije, kad smo jedan po jedan govorili, ali on nije ništa uvažio, još se onaj njegov penja na pozornicu i govorio da je 'sve u redu' i da 'sve radi'.
Ako se mi nismo dogovorili s njim, to je samo zato jer je on kasnio par sati sa postavljanjem svega, tako da smo mi došli na tonsku par minuta prije 9, a tada se već tribalo počet svirat, a čekali smo od 6 i po.
Ja samo želim ukazat da kad već radite festival na koji dolazi Dubioza, onda dovedete i adekvatnog tonca, jer će vam se dogodit da vam takvi bendovi više neće doć zbog toga, a ovi manji poput moga će stat na pozornici dvi ure ako triba dok se sve ne naštima, pa 'dubioze' neće imat kad svirat jer će doć policija

http://myspace.com/bandmort
http://www.suksinj.net

03. 08. 2010, 12:21
Profil Web stranica

Kikos je napisao/la:
Očito ja i ti imamo drukčije uši... To šta je u pola cijene, opet ponavljam, znači da ima lošiju opremu i znači da je kvaliteta zvuka lošija, znači neke frenkvencije će malo brujat, rasvjeta će iritirat i publiku i bend i tako to. To se da tolerirat. Ali to da, opet se ponavljam, niti iz jednog monitora na pozornici ne izlazi ništa osim glasa, to se ne može dogodit, niti da se jedna gitara čuje, a druga ne (šta je nasriću kod nas uspio skužit i popravit nakon 5-6 pisama) i to dvi gitare i pojačala totalno različite, znači na poklapaju se boje zvuka.
Mi smo imali tonsku prije, kad smo jedan po jedan govorili, ali on nije ništa uvažio, još se onaj njegov penja na pozornicu i govorio da je 'sve u redu' i da 'sve radi'.
Ako se mi nismo dogovorili s njim, to je samo zato jer je on kasnio par sati sa postavljanjem svega, tako da smo mi došli na tonsku par minuta prije 9, a tada se već tribalo počet svirat, a čekali smo od 6 i po.
Ja samo želim ukazat da kad već radite festival na koji dolazi Dubioza, onda dovedete i adekvatnog tonca, jer će vam se dogodit da vam takvi bendovi više neće doć zbog toga, a ovi manji poput moga će stat na pozornici dvi ure ako triba dok se sve ne naštima, pa 'dubioze' neće imat kad svirat jer će doć policija

To da imao različite uši je definitivno, a osim toga ja sam bio u publici a ti na stageu. Al kužin ja tebe, ja nisan bio na stageu pa ne znan šta se čulo a šta nije i virujen ti da je bilo problema, al ti kažen da ni vi niste ostavili nekakav dojam da znate šta radite, i da vašin pristupon niste pridonili da vam zvuk bude bolji.

Al ne znan kako si zaključio da bendovi poput Dubioze neće više dolazit na SARS zato šta je MORT-u na stageu bio loš zvuk?! Pa oni nisu niti jednon riječju ili gestom spomenili probleme sa zvukon (ok, znan da ćeš reć da je to zato šta su imali svog tonca), a i prošle godine su bili Postolar Triper i Gužva u 16-ercu, pa se isto nisu žalili na ništa, a tonac je bio isti. I mogu sa sigurnošću reć da bi svi ti bendovi sutra opet došli da ih zovemo. Tako da ti ta opaska uopće ne stoji.

Festival je svake godine bolji i bolji, i nije ga baš lagano organizirat bez dovoljne financijske pomoći od grada (ma koliko to činilo jednostavno nekome ko to promatra sa strane) i za to se u nekim stvarima moraju napravit kompromisi. Ovakva događanje na žalost ne mogu pokrit sami sebe, i toga si i sam svjesan. Al jedno su želje a drugo mogućnosti, šta bi rekli naši stari.
Takav recept je doveo do toga da SARS traje već 8 godina i da je od "svirkice" lokalnih bandova s 200-tinjak posjetitelja (u idealnoj situaciji), došao da sasvim solidnog dvodnevnog festivala s tendecijom rasta, s po 1000 ljudi po večeri. Svi se nadamo da će SARS dogodine opet skočit za jednu stepenicu i da će imat bolje ozvučenje, rasvjetu i stage, i navažnije dobre bendove. Živio! Nemoj zamjerit štagod!

03. 08. 2010, 14:05
čoban

već mi je rečeno da nema šanse da brkovi dođu, al eto ja za dogodine navijam za njih

I nisam kadar švindlati
za sobom skele paliti
Da silom steknem nekog kom ću faliti

03. 08. 2010, 14:44

Don Kihote je napisao/la:
već mi je rečeno da nema šanse da brkovi dođu, al eto ja za dogodine navijam za njih

a ako njih zovemo onda bi po tome mogli zovnit i đubrivo, i jednima i drugima je glavna tema xxx*nje, ku*ac, pi*ka, mene to iritira

03. 08. 2010, 21:05
Profil Web stranica
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 44 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.

Traži:
Forum(o)Bir: