|
|
Sada je: 12. 12. 2019, 2:22.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Autor/ica |
Poruka |
Don Kihote
čoban
Pridružen/a: 20. 01. 2007, 11:03 Postovi: 7038 Lokacija: herceg novi-ulica palih đaka
|
 Re: KK Alkar - Sinj
gleda protiv poličnika, koji gušt gledat milu karakaša na poziciji pleja, milina za oči, nažalost tek sad čovik vidi koje je ono bilo silovanje košarke
uz zamjerke miši šta ne stavi onog malog perića umisto njega na pleja, i svaka čast njemu, mariću i markulinu, sve mladci koji se trse, ne boje se ić na koš i pravo osvježenje, a ne neki isluženi lezilebovići, koji su osan godine prve lige samo nazadovali
i nažalost ostaje za utvrdit da alkar u tom razdoblju nije napravio igrača i da opet u borbu za prvu ligu kreće sa sitin kadron, i nek sami sebi stave pravilo za prvu ligu o jednom juniru u petorci, nek dečki igraju
_________________ Ja nemam nigdi nikoga Al moja priča prosta je: Štogod ih manje zavoleš, menje ti njih nedostaje I nisam kadar švindlati za sobom skele paliti Da silom steknem nekog kom ću faliti
|
26. 11. 2009, 16:03 |
|
 |
Highlander
... i čovik i beštija ...
|
... velika pobjeda Alkara protiv Kvarnera ... 93:85 ... odlicna utakmica, odlicna atmosfera ... 
_________________ ... ili jesi ili nisi ... Th 1950 ...
|
28. 04. 2010, 21:00 |
|
 |
harambasa
|
Alkar mora proci ove kvalifikacije, jos jedna godina tavorenja u A2 ne treba nikome
|
04. 05. 2010, 12:45 |
|
 |
deep down
|
harambasa je napisao/la: Alkar mora proci ove kvalifikacije, jos jedna godina tavorenja u A2 ne treba nikome prolazi sigurno, alkar i kvarner, rješena stvar
_________________ Misliš da imaš loš dan. Razmisli ponovno .....
|
04. 05. 2010, 16:26 |
|
 |
Don Kihote
čoban
Pridružen/a: 20. 01. 2007, 11:03 Postovi: 7038 Lokacija: herceg novi-ulica palih đaka
|
protiv mladosti prvi put gleda alkara u zagrebu a da nisan umira od sramote, dapače, svaka čast na onoj rasturačini
_________________ Ja nemam nigdi nikoga Al moja priča prosta je: Štogod ih manje zavoleš, menje ti njih nedostaje I nisam kadar švindlati za sobom skele paliti Da silom steknem nekog kom ću faliti
|
05. 05. 2010, 8:43 |
|
 |
Alexy_Leiho
Pridružen/a: 13. 07. 2004, 20:21 Postovi: 1020 Lokacija: bilo di di je junak
|
Don Kihote je napisao/la: protiv mladosti prvi put gleda alkara u zagrebu a da nisan umira od sramote, dapače, svaka čast na onoj rasturačini ja sam bio usredotočen na mlade dame za zapisničkim stolom
_________________ ko se rodi pod kamičkom taj ne pridaje se nikom
|
05. 05. 2010, 11:48 |
|
 |
deep down
|
čestitke alkaru na sinoćnoj igri i pobjedi
|
06. 05. 2010, 6:59 |
|
 |
Highlander
|
... konacno se nismo znojili do zadnje minute ... 
|
06. 05. 2010, 9:28 |
|
 |
Don Kihote
čoban
|
Alexy_Leiho je napisao/la: Don Kihote je napisao/la: protiv mladosti prvi put gleda alkara u zagrebu a da nisan umira od sramote, dapače, svaka čast na onoj rasturačini ja sam bio usredotočen na mlade dame za zapisničkim stolom al ti ih je odnio stari vuk i doktorova bežanija
|
06. 05. 2010, 13:21 |
|
 |
Highlander
|
.... koja steta sta Mladost nije pukla Kvarnera .... 71-70 ... onda bi Alkar bez sumnja, ako je upoce ima i sad, isa u 1. ligu .... al nismo mi navikli na komoditet ... 
|
06. 05. 2010, 14:47 |
|
 |
Don Kihote
čoban
|
mislim da je to to, uz ovu igru, i kvalitet nema stra, sad je veće pitanje u kojem konceptu igrat A1, ovaj način ko do sad nema smisla, nije nasta nijedan igrač, a nije se igrala nijedna prava utakmica u sinju
|
10. 05. 2010, 13:22 |
|
 |
Alexy_Leiho
|
Don Kihote je napisao/la: mislim da je to to, uz ovu igru, i kvalitet nema stra, sad je veće pitanje u kojem konceptu igrat A1, ovaj način ko do sad nema smisla, nije nasta nijedan igrač, a nije se igrala nijedna prava utakmica u sinju a na Stipu Blajića si pravo zaboravio?
|
10. 05. 2010, 18:46 |
|
 |
Don Kihote
čoban
|
Alexy_Leiho je napisao/la: Don Kihote je napisao/la: mislim da je to to, uz ovu igru, i kvalitet nema stra, sad je veće pitanje u kojem konceptu igrat A1, ovaj način ko do sad nema smisla, nije nasta nijedan igrač, a nije se igrala nijedna prava utakmica u sinju a na Stipu Blajića si pravo zaboravio? on se još ima razvijat
|
11. 05. 2010, 12:41 |
|
 |
Alexy_Leiho
|
Evo šta reče naš Antiša, koji ima neku pametnu... Evo su počele kvalifikacije za Prvu ligu u koje se Alkar plasira bez izgubljenog punta.
Uprava na početku sezone nije pokazala interes za zadržat Josu Blajića koji je zato oša u Trogir i u regularnon prvenstvu prosječno tovario osan koševa uz tri ipo dodavanja i dva ipo skoka. U dosadašnjen dilu Lige za prvaka je pojmio cifre na devet komada uz tri skoka i četri asista.
Cija je pet godina s njin dilio minutažu, a s Maliganima i sriću i bol. Sad dili klupu s Milon Karakašen koji je za duplo veću lovu – ostvario brojke slične Josinima, al ne protiv Zadra i Cibone, nego u srazu s drobastin playevima međuseoske lige. Na banak je sio jer smo taman nabavili stanovitog Češkovića koji ima grdnu tetovažu i sve šta iđe, a ljubav prema klubu su mu, čujen, potaknili nadahnuton monetarnon politikon.
Mladi i perspektivni Marko Primorac, da ne zaboravin spomenit – siguro je masu zriliji posli sezone provedene na tribinama. Sinjani se očito drže razvojne politike Saveza koji u repku nije pozva Antu Tomića. Onoga šta trpa po dvajst komada u dresu nekog Reala.
Mi smo ka i reprezentacija postigli odličan parcijalni rezultat. Još da isprašimo malenu Rijeku i Dankov Šibenik, pa ćemo se pridružit velikanima ka šta su Zabok i Darda ili da prostite - Split.
složio bi se sa svime osim za Češkovića...po onom šta san vidio - prejeben igrač
|
11. 05. 2010, 13:40 |
|
 |
Don Kihote
čoban
|
mislim da i antiša zna da statistika nije košarka, čitaj o mili i josi
|
11. 05. 2010, 13:43 |
|
 |
seljo
Pridružen/a: 08. 04. 2005, 17:39 Postovi: 3685 Lokacija: Na čudnoj cesti, iza čudnih vrata...
|
|
21. 05. 2010, 11:12 |
|
 |
sika
|
Jedno pitanje za sve moze li mi tko odgovorit jesu gotove kvalifikacije, kada i jeli Alkar definitivno medju eliton?Ima li sta od pojacanja za iducu sezonu
|
31. 05. 2010, 16:17 |
|
 |
Highlander
|
sika je napisao/la: Jedno pitanje za sve moze li mi tko odgovorit jesu gotove kvalifikacije, kada i jeli Alkar definitivno medju eliton?Ima li sta od pojacanja za iducu sezonu ... je gotove su ... Alkar je među "elitom" ... pojacanja ... hm, salis se jel .... pa to nezna ni Cibona, a kamoli ce Alkar znat ... ja bi bio presretan da ostane ista momcad koja je odradila kvalifikacije ... ... ali pitanje dana jest ... pa di se ti to nalazis kad nisi zna ove informacije ... i kako ti nije palo na pamet pogledat na kkalkar.com ... 
|
31. 05. 2010, 19:57 |
|
 |
deep down
|
Highlander je napisao/la: sika je napisao/la: Jedno pitanje za sve moze li mi tko odgovorit jesu gotove kvalifikacije, kada i jeli Alkar definitivno medju eliton?Ima li sta od pojacanja za iducu sezonu ... je gotove su ... Alkar je među "elitom" ... pojacanja ... hm, salis se jel .... pa to nezna ni Cibona, a kamoli ce Alkar znat ... ja bi bio presretan da ostane ista momcad koja je odradila kvalifikacije ... ... ali pitanje dana jest ... pa di se ti to nalazis kad nisi zna ove informacije ... i kako ti nije palo na pamet pogledat na kkalkar.com ...  mozda je informaticki nevaspitan
|
01. 06. 2010, 9:32 |
|
 |
sika
|
prijatelju zadnjih godinu dana nisan u lijepon nason a iz novina ces po tom pitanju vrlo malo saznat svakako zahvaljivan na informaciji
|
02. 06. 2010, 10:36 |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove.
|
|
 |